Υπουργείο Τουρισμού - Logo-ΑΣΤΕΚ-Ανώτερη-Σχολή-Τουριστικής-Εκπαίδευσης-Κρήτης

21 Αυγούστου 2022

Ανακοίνωση πρωτοετών σπουδαστών

Αγαπητές και αγαπητοί πρωτοετείς σπουδάστριες  και σπουδαστές,

Εκ μέρους όλων των καθηγητών και του προσωπικού, σας καλωσορίζω στην Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Α.Σ.Τ.Ε.Κ.) του Υπουργείου Τουρισμού. Στόχος της Α.Σ.Τ.Ε.Κ. είναι η παροχή άρτιας εκπαίδευσης στην ειδικότητα της διοίκησης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και η προετοιμασία ανώτερων στελεχών για την τουριστική βιομηχανία. Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλατε για να περάσετε στη Σχολής μας, ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθούμε με επιτυχία στις προσδοκίες σας.

Παρακαλούμε να παρακολουθείτε  την ιστοσελίδα μας για ανακοινώσεις σχετικά με την έναρξη της περιόδου των εγγραφών, την προθεσμία και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται. Οι εγγραφές θα μπορούν να γίνουν είτε στη Σχολή (αυτοπροσώπως ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο από τον επιτυχόντα πρόσωπο) είτε με αποστολή μέσω ταχυμεταφοράς (Courier ).

Εύχομαι σε όλους μια καλή και δημιουργική ακαδημαϊκή χρονιά.

Η Διευθύντρια της Α.Σ.Τ.Ε. Κρήτης

Βανέσσα Σημαντηράκη, Ph.D.

ΑΣΤΕΚ - Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης - Logo
Η ΑΣΤΕΚ είναι μία από τις δυο Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης που λειτουργούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού στη Ρόδο και στην Κρήτη.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram