Υπουργείο Τουρισμού - Logo-ΑΣΤΕΚ-Ανώτερη-Σχολή-Τουριστικής-Εκπαίδευσης-Κρήτης

Πρόγραμμα Σπουδών

Για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022

Α' ΕΞΑΜΗΝΟ

Α/ΑΜΑΘΗΜΑΤΑΚ.Μ.Ω.Ε.ΘΑ.Π.ΕΦ.Ε.Δ.Μ.
1Εισαγωγή στην Τουριστική και Ξενοδοχειακή ΒιομηχανίαΥ3211255
2Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών Ι (Food and Beverage Management Ι)Υ51131505
3Χρήση Τεχνολογιών, Πληροφορικής και ΕπικοινωνίαςΥ31111255
4Οργάνωση και Λειτουργία ΟρόφωνΥ3211255
5Ξενοδοχειακό και Τουριστικό Marketing (Marketing in Hospitality and Tourism)Υ3211505
6Εισαγωγή στην Μαγειρική - ΕδεσματολόγιοΥ51131505
2295882530

Β' ΕΞΑΜΗΝΟ

Α/ΑΜΑΘΗΜΑΤΑΚ.Μ.Ω.Ε.ΘΑ.Π.ΕΦ.Ε.Δ.Μ.
1Οινολογία - ΜπαρΥ4131255
2Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών ΙΙ (Food and Beverage Management ΙΙ)Υ62131505
3Αρχές Γενικής ΛογιστικήςΥ31111255
4Αγγλικά ΟρολογίαΥ3121255
5Ξενοδοχειακή και Τουριστική ΝομοθεσίαΥ3211505
6Γλώσσα Ι (Επιλογή Γερμανικά, Ιταλικά,
Γαλλικά)
Υ3121505
2287782530

Γ' ΕΞΑΜΗΝΟ

Α/ΑΜΑΘΗΜΑΤΑΚ.Μ.Ω.Ε.ΘΑ.Π.ΕΦ.Ε.Δ.Μ.
1Οργάνωση και Λειτουργία Επισιτιστικών
Μονάδων (Food Operations Management)
Υ31111505
2Οργάνωση και Διοίκηση Υποδοχής (Rooms Division Management)Υ62131255
3Διοίκηση Ανθρωπίνων ΠόρωνΥ3211255
4Λογιστική Ξενοδοχειακών ΕπιχειρήσεωνΥ31111255
5Στατιστική ΕπιχειρήσεωνΥ31111505
6Γλώσσα ΙΙΥ3121505
2187682530

Δ' ΕΞΑΜΗΝΟ

Α/ΑΜΑΘΗΜΑΤΑΚ.Μ.Ω.Ε.ΘΑ.Π.ΕΦ.Ε.Δ.Μ.
1Κοινωνικά Δίκτυα και Νέες Τεχνολογίες στον ΤουρισμόΥ3211255
2Διοίκηση Ξενοδοχειακών ΥπηρεσιώνΥ41121255
3Οργάνωση και Διαχείριση Συνεδρίων και ΕκδηλώσεωνΥ31111505
4Συμπεριφορά Καταναλωτή στην Ξενοδοχειακή και Τουριστική ΒιομηχανίαΥ3211505
5Τουριστική ΓεωγραφίαΥ3211505
6Γλώσσα ΙΙΙΥ3121505
1997382530

Ε' ΕΞΑΜΗΝΟ

Α/ΑΜΑΘΗΜΑΤΑΚ.Μ.Ω.Ε.ΘΑ.Π.ΕΦ.Ε.Δ.Μ.
1Στρατηγικό Marketing στην Ξενοδοχειακή και Τουριστική ΒιομηχανίαΥ3211505
2Μεθοδολογία ΈρευναςΥ31111255
3Σχεδιασμός Ξενοδοχειακού Προϊόντος (Hospitality Design)Υ3211255
4Οργανωσιακή ΨυχολογίαΥ3211255
5Γλώσσα ΙVΥ3121505
6Marketing Τουριστικών ΠροορισμώνΥ3211505
18107182530

ΣΤ' ΕΞΑΜΗΝΟ

Α/ΑΜΑΘΗΜΑΤΑΚ.Μ.Ω.Ε.ΘΑ.Π.ΕΦ.Ε.Δ.Μ.
1Διαχείριση Πόρων Ξενοδοχείων (Hospitality Resources and Revenue Management)Υ3211505
2Ψηφιακό MarketingΥ3211255
3Τουριστική ΚοινωνιολογίαΥ3211255
4Διαχείριση ΤροφίμωνΥ31111505
5Γλώσσα VΥ3121505
6+ Ένα από τα δύο
Διοίκηση Ολικής ΠοιότηταςΕΥ3211505
Διοίκηση Πελατειακών Σχέσεων και Διαπολιτισμική επικοινωνίαΕΥ3211505
18107185030

Ζ' ΕΞΑΜΗΝΟ

Α/ΑΜΑΘΗΜΑΤΑΚ.Μ.Ω.Ε.ΘΑ.Π.ΕΦ.Ε.Δ.Μ.
1Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στον ΤουρισμόΥ3121505
2Χρηματοοικονομική ΔιοίκησηΥ4221255
3Στρατηγική των ΕπιχειρήσεωνΥ3211505
4Διεθνής Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού και ΤαλέντουΥ3121505
5+ Δύο από τα πέντε
Διαχείριση ΑξιοθέατωνΕΥ3211255
Διοίκηση και Διαχείριση Πολυτελών ΕπιχειρήσεωνΕΥ3211255
Διεθνές Ξενοδοχειακό ΜάνατζμεντΕΥ3211255
Ανάλυση και Σχεδιασμός Συστημάτων Διανομής και ΜεταφοράςΕΥ3211255
Τουριστικός Σχεδιασμός και Βιώσιμη
Ανάπτυξη
ΕΥ3211255
1910982530

Η' ΕΞΑΜΗΝΟ

Α/ΑΜΑΘΗΜΑΤΑΚ.Μ.Ω.Ε.ΘΑ.Π.ΕΦ.Ε.Δ.Μ.
1Πτυχιακή/Ερευνητική Εργασία ή
Πρακτική Εφαρμογή: Μελέτη Περίπτωσης
Υ101030010
2Διαχείριση Κρίσεων στον ΤουρισμόΥ3211505
3Business Leadership and Professional DevelopmentΥ31111505
4Πρακτική άσκηση (3 μήνες Ιούλιο -
Σεπτέμβρη/3 έτη)
Υ35290010
515121150030

Τομείς

Στην πόλη του Αγίου Νικολάου υλοποιούνται δύο τμήματα στις ειδικότητες Υπηρεσία Υποδοχής και Επισιτισμός. Οι υποψήφιοι, θα πρέπει να αποδεικνύουν εργασιακή εμπειρία ανάλογα με την ειδικότητα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν:
Α. ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
Β. ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Γ. ΤΟΜΕΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
1.
Χρήση Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνίας
2.
Αρχές Γενικής Λογιστικής
3.
Γλώσσα I - VI (Επιλογή Γερμανικά, Ιταλικά, Γαλλικά)
4.
Στατιστική Επιχειρήσεων
5.
Μεθοδολογία Έρευνας
6.
Οργανωσιακή Ψυχολογία
7.
Ψηφιακό Marketing
8.
Διοίκηση Ολικής Ποιότητας
9.
Διοίκηση Πελατειακών Σχέσεων και Διαπολιτισμική επικοινωνία
10.
Χρηματοοικονομική Διοίκηση
11.
Στρατηγική των Επιχειρήσεων
1.
Κοινωνικά Δίκτυα και Νέες Τεχνολογίες στον Τουρισμό
2.
Τουριστική Γεωγραφία
3.
Marketing Τουριστικών Προορισμών
4.
Τουριστική Κοινωνιολογία
5.
Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στον Τουρισμό
6.
Διαχείριση Αξιοθέατων
7.
Ανάλυση και Σχεδιασμός Συστημάτων Διανομής και Μεταφοράς
8.
Τουριστικός Σχεδιασμός και Βιώσιμη Ανάπτυξη
9.
Διαχείριση Κρίσεων στον Τουρισμό
1.
Εισαγωγή στην Τουριστική και Ξενοδοχειακή Βιομηχανία
2.
Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών Ι (Food and Beverage Management I)
3.
Οργάνωση και Λειτουργία Ορόφων
4.
Ξενοδοχειακό και Τουριστικό Marketing (Marketing in Hospitality and Tourism)
5.
Εισαγωγή στην Μαγειρική - Εδεσματολόγιο
6.
Οινολογία - Μπαρ
7.
Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών ΙΙ (Food and Beverage Management II)
8.
Αγγλικά Ορολογία
9.
Ξενοδοχειακή και Τουριστική Νομοθεσία
10.
Οργάνωση και Λειτουργία Επισιτιστικών Μονάδων (Food Operations Management)
11.
Οργάνωση και Διοίκηση Υποδοχής (Rooms Division Management)
12.
Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων
13.
Λογιστική Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων
14.
Διοίκηση Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών
15.
Οργάνωση και Διαχείριση Συνεδρίων και Εκδηλώσεων
16.
Συμπεριφορά Καταναλωτή στην Ξενοδοχειακή και Τουριστική Βιομηχανία
17.
Στρατηγικό Marketing στην Ξενοδοχειακή και Τουριστική Βιομηχανία
18.
Σχεδιασμός Ξενοδοχειακού Προϊόντος (Hospitality Design)
19.
Διαχείριση Πόρων Ξενοδοχείων (Hospitality Resources and Revenue Management)
20.
Διαχείριση Τροφίμων
21.
Διεθνής Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού και Ταλέντου
22.
Διοίκηση και Διαχείριση Πολυτελών Επιχειρήσεων
23.
Διεθνές Ξενοδοχειακό Μάνατζμεντ
24.
Πτυχιακή Εργασία/Πρακτική Εφαρμογή Μελέτη Περίπτωσης
25.
Ηγεσία και Προσωπική Ανάπτυξη (Βusiness Leadership and Professional Development)
26.
Πρακτική Άσκηση
ΑΣΤΕΚ - Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης - Logo
Η ΑΣΤΕΚ είναι μία από τις δυο Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης που λειτουργούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού στη Ρόδο και στην Κρήτη.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram