Υπουργείο Τουρισμού - Logo-ΑΣΤΕΚ-Ανώτερη-Σχολή-Τουριστικής-Εκπαίδευσης-Κρήτης

9 Σεπτεμβρίου 2020

Ρεκόρ όλων των εποχών για την ΑΣΤΕΚ

Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα εξέφρασε η Διευθύντρια της Ανώτερης Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης Βανέσα Σημαντηράκη, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στη Σχολή, η οποία, όπως είπε, σημείωσε περαιτέρω άνοδο, σημειώνοντας ρεκόρ όλων των εποχών που λειτουργεί η Σχολή.

Η βάση εισαγωγής των φετινών φοιτητών στη Σχολή κυμαίνεται από 12.079 έως 18.268 μόρια για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων. Συνολικά φέτος στη Σχολή εισάγονται 129 άτομα!

Οι υποψήφιοι επιλέγουν την ΑΣΤΕΚ με μεγάλες προσδοκίες και απαιτήσεις για ένα υψηλό επίπεδο σπουδών, υποδομής, παροχών, διαβίωσης και εξασφαλίσεων, που σε ένα βαθμό η πραγματικότητα διαψεύδει, σχολίασε η κ. Σημαντηράκη, τονίζοντας την ανάγκη στήριξης της Σχολής.

«Η ανοδική πορεία της Σχολής συνεχίζεται, δυναμώνει χρόνο με το χρόνο και γι’ αυτό θα πρέπει να μπορέσουμε να την στηρίξουμε, όπως της αξίζει. Το Υπουργείο Τουρισμού θα πρέπει να στηρίξει την τουριστική εκπαίδευση και δη στην ανώτερη βαθμίδα», τόνισε η κ. Σημαντηράκη.

Πηγή άρθρου: anatolh.com

ΑΣΤΕΚ - Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης - Logo
Η ΑΣΤΕΚ είναι μία από τις δυο Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης που λειτουργούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού στη Ρόδο και στην Κρήτη.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram