Υπουργείο Τουρισμού - Logo-ΑΣΤΕΚ-Ανώτερη-Σχολή-Τουριστικής-Εκπαίδευσης-Κρήτης

20 Ιουλίου 2021

ERASMUS Προκήρυξη Θέσεων Πρακτικής Άσκησης Χειμερινού Εξαμήνου Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022

Σας προωθούμε την  Προκήρυξη θέσεων για πρακτική άσκηση στο εξωτερικό με υποτροφίες του Προγράμματος ERASMUS+  για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021 – 2022 και παρακαλούμε για την άμεση διάχυση της πληροφορίας αυτής.

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αφορά δραστηριότητες κινητικότητας με ημερομηνία έναρξης από 01/09/2021 έως 28/02/2022, με δυνατότητα χρηματοδότησης από 2 έως 6 μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα πρέπει να μελετήσουν προσεκτικά την παρούσα Προκήρυξη ενώ είναι απαραίτητο να συμβουλεύονται για κάθε πληροφορία την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, https://erasmus.uniwa.gr/omilos-praktikis-askisis/vasikes-plirofories/  

Η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής που θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στις Γραμματείες των Τμημάτων Προέλευσης ξεκινά την Τετάρτη 12/05/2021 και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 7/06/2021.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να δηλώσουν συμμετοχή οι φοιτητές είναι να έχουν εξασφαλίσει αποδοχή (acceptance letter / mail) από φορέα του εξωτερικού.

Οι Γραμματείες θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά στο erasmus_placement@uniwa.gr μέχρι την Παρασκευή 28/06/2021 πλήρη φάκελο υποψηφιότητας των φοιτητών μαζί με το Πρακτικό Αξιολόγησης αρμοδίων Συμβουλίων/Γενικών Συνελεύσεων. Παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση των προθεσμιών καθώς εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές. Cordinator: κα Σαραντοπούλου Ιωάννα, email:joannasarantopoulou@yahoo.gr

ΑΣΤΕΚ - Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης - Logo
Η ΑΣΤΕΚ είναι μία από τις δυο Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης που λειτουργούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού στη Ρόδο και στην Κρήτη.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram