Υπουργείο Τουρισμού - Logo-ΑΣΤΕΚ-Ανώτερη-Σχολή-Τουριστικής-Εκπαίδευσης-Κρήτης

25 January 2022

Αναστολή λειτουργίας της Α.Σ.Τ.Ε.Κ. την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 την Τρίτη, 25/1/2022 και την Τετάρτη 26/1/2022

Λόγω των έντονων καιρικών φαινόμενων και των χιονοπτώσεων που συνεχίζονται στην Κρήτη, με τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες που δεν επιτρέπουν την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων και την επικινδυνότητα των  μετακινήσεων των σπουδαστών και των εργαζομένων από και προς τη Σχολή, συνεχίζεται η αναστολή της δια ζώσης διδασκαλίας στην ΑΣΤΕΚ και για αύριο Τρίτη, 25/1/2022. Η Σχολή θα παραμείνει κλειστή

Σε συνέχεια της σημερινής ενημέρωσης του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κου Στυλιανίδη, και της παράτασης της γενικής αργίας στην Περιφέρεια Κρήτης εξαιτίας της κακοκαιρίας, σας ενημερώνουμε ότι αναστέλλεται η λειτουργία της ΑΣΤΕΚ και για αύριο, Τετάρτη 26/1/2022.

Η Σχολή θα λειτουργήσει κανονικά την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022. Σε διαφορετική περίπτωση και μόνο, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Από τη Διεύθυνση

.

ΑΣΤΕΚ - Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης - Logo
Η ΑΣΤΕΚ είναι μία από τις δυο Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης που λειτουργούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού στη Ρόδο και στην Κρήτη.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram