Υπουργείο Τουρισμού - Logo-ΑΣΤΕΚ-Ανώτερη-Σχολή-Τουριστικής-Εκπαίδευσης-Κρήτης

2 March 2021

Διαδικτυακή ημέρα καριέρας

Σε συνέχεια της με Α.Π.2370/10.02.2021 πρόσκλησης του Υπουργείου Τουρισμού προς τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης θέρους 2021 (http://www.mintour.edu.gr/) η Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης (ΑΣΤΕΚ) προχωρά στη διοργάνωση Διαδικτυακής Ημέρας Καριέρας για τους σπουδαστές της. Η online εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου 2021 από 10:00 έως 15:00, σε διαδικτυακό περιβάλλον (μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams).

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι εκπρόσωποι των εταιρειών θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μία σύντομη παρουσίαση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και ξενοδοχειακών ομίλων, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την πρακτική άσκησηκαι να δώσουν οδηγίες στους σπουδαστές της ΑΣΤΕΚ που θα ενδιαφερθούν να προγραμματίσουν ατομικές συνεντεύξεις. Σημειώνεται ότι οι σπουδαστές Α’ και Β’ έτους των ΑΣΤΕ τοποθετούνται βάσει της σειράς βαθμολογικής επίδοσής τους.

Όλες οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα πρέπει να πληρούν της προϋποθέσεις άρτιας λειτουργίας όλων των τμημάτων μιας σωστά οργανωμένης μονάδας. Σύμφωνα με την παρ. 1 της 16802/66/27.8.2010 Κ.Υ.Α. (Β΄ 1345), δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης έχουν κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα:

  • Κατηγορίας 5 αστέρων με αριθμό κλινών 50 και άνω,
  • Κατηγορίας 4 αστέρων με αριθμό κλινών 60 και άνω και
  • Κατηγορίας 3 αστέρων με αριθμό κλινών 110 και άνω.

Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην Ημέρα Καριέρας, παρακαλώ συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής στο
σύνδεσμο εδώ. Για επιπλέον πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΑΣΤΕΚ, στα τηλέφωνα 28410 28565 ή 28828 και στο e-mail: astek@mintour.gr.

Πρόγραμμα Παρουσιάσεων Ημέρας Καρίερας

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Διαδικτυακή-Ημέρα-Καριέρας-2021-Πρόγραμμα-Παρουσιάσεων-ΑΣΤΕΚ-Ανώτερη-Σχολή-Τουριστικής-Εκπαίδευσης-Κρήτης-1

ΑΣΤΕΚ - Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης - Logo
Η ΑΣΤΕΚ είναι μία από τις δυο Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης που λειτουργούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού στη Ρόδο και στην Κρήτη.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram